RSS Feed for This PostArtikel terkini

Pendaftaran GMail dibuka untuk sesiapa

Pada mereka yg belum tau, GMail sekarang dah buka pendaftaran kepada sesiapa saja. Tak perlu lagi request daripada member² untuk invite korang supaya dapat satu akaun GMail. So, yang belum ada akaun GMail, boleh daftar terus kat sini.

GMail

Ciri-ciri GMail:
Cost: Free
Storage: 2,500+ megabytes (and counting)
Superior spam protection using innovative Google technology
Access: Free automatic forwarding and POP3 access
dan macam² lagi…

Trackback URL

RSS feed | Trackback URI

22 Comments »

Gravatar emptyspace said:
2007-02-18 14:10:11

bagus la kalu camni.. tp invitation masih ade dalam account.. untuk ape pulak tu?

 
Gravatar iEn said:
2007-02-18 19:57:37

auw chaak!

 
Gravatar blog AMBO said:
2007-02-19 02:19:27

aku dh pakai gmail tu sejak aku mula2 berblog..
hurm..mmg bagus sebb kapasiti yang besar..
lg satu gmail ni lebih “ringan” kalau nk compare ngn yahoo walopon interface die x le lawa sgt…

 
Gravatar Wizurai said:
2007-02-19 10:29:47

maybe diorang tak buang lagi function utk invitation tu… huhuhu..

 
Gravatar shadowX_19 said:
2007-02-22 15:26:39

ermm… dah bole erk..? sbb akuyer akuan lame dah lupe lak username n password die. login2 takleh lak. nanti aku try sign up

 
Gravatar aman said:
2007-02-24 19:39:09

aku dah lama gunakan gmail :D

 
Gravatar manchurr said:
2007-02-24 23:49:55

dulu aku susah2 je.. skrg ni free jek? ceh huhuhu

 
Gravatar H.Muzahri said:
2007-11-19 16:00:11

Aku Pengguna Gmail Lokasi Madura Jatim

 
Gravatar rana said:
2008-03-02 11:55:57

bisa gaya buatnya

 
Gravatar suhendri said:
2008-04-19 14:53:07

daftar

 
Gravatar dinda dita said:
2009-03-02 15:44:24

aq mau daftar gmail gmana cara na ha

 
Gravatar NAYA said:
2009-05-16 23:09:03

hi

 
Gravatar NAYA said:
2009-05-16 23:10:07

hello gmana si cra nya daftar

 
Gravatar M.taufiq said:
2010-03-09 12:02:18

assd

 
Gravatar pjr rao said:
2010-03-30 17:06:17

cita ku padanya.

 
Gravatar farah said:
2010-08-27 10:22:13

xpaham r cmner nk wat ek

 
Gravatar gusti said:
2011-01-01 15:48:46

saya ingin mencari point blank

 
Gravatar hafizah nur adriana said:
2011-01-10 21:29:08

lo kita nak dahtar gmail macam mana??? kito not gmail tak paham tiru dalam bahasa malaysia kita nak gmail faham??

 
Gravatar Jhön said:
2011-10-27 00:25:22

Hm sye pn sushx nk dftr gmail.

 
Gravatar Nur Satiya said:
2012-04-29 13:51:44

saya suka sama flim sinetron tendangan si madun karena yusuf mahardika artis terfaforit .

 
Gravatar shilmhie said:
2012-06-09 20:04:07

saya suka afgan karena afgan ganteng

 
Gravatar arghi said:
2014-08-18 23:23:02

dsmfiorhgyutyghrhguhryugfesujrdnvfrehugiregerg

 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
URI
Your Comment (smaller size | larger size)
You may use <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> in your comment.