Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/ranggi/public_html/online/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/ranggi/public_html/online/wp-settings.php on line 535

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/ranggi/public_html/online/wp-settings.php on line 542

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/ranggi/public_html/online/wp-settings.php on line 578

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/ranggi/public_html/online/wp-settings.php on line 18
Pendaftaran GMail dibuka untuk sesiapa

RSS Feed for This PostArtikel terkini

Pendaftaran GMail dibuka untuk sesiapa

Pada mereka yg belum tau, GMail sekarang dah buka pendaftaran kepada sesiapa saja. Tak perlu lagi request daripada member² untuk invite korang supaya dapat satu akaun GMail. So, yang belum ada akaun GMail, boleh daftar terus kat sini.

GMail

Ciri-ciri GMail:
Cost: Free
Storage: 2,500+ megabytes (and counting)
Superior spam protection using innovative Google technology
Access: Free automatic forwarding and POP3 access
dan macam² lagi…

Trackback URL

RSS feed | Trackback URI

21 Comments »

Gravatar emptyspace said:
2007-02-18 14:10:11

bagus la kalu camni.. tp invitation masih ade dalam account.. untuk ape pulak tu?

 
Gravatar iEn said:
2007-02-18 19:57:37

auw chaak!

 
Gravatar blog AMBO said:
2007-02-19 02:19:27

aku dh pakai gmail tu sejak aku mula2 berblog..
hurm..mmg bagus sebb kapasiti yang besar..
lg satu gmail ni lebih “ringan” kalau nk compare ngn yahoo walopon interface die x le lawa sgt…

 
Gravatar Wizurai said:
2007-02-19 10:29:47

maybe diorang tak buang lagi function utk invitation tu… huhuhu..

 
Gravatar shadowX_19 said:
2007-02-22 15:26:39

ermm… dah bole erk..? sbb akuyer akuan lame dah lupe lak username n password die. login2 takleh lak. nanti aku try sign up

 
Gravatar aman said:
2007-02-24 19:39:09

aku dah lama gunakan gmail :D

 
Gravatar manchurr said:
2007-02-24 23:49:55

dulu aku susah2 je.. skrg ni free jek? ceh huhuhu

 
Gravatar H.Muzahri said:
2007-11-19 16:00:11

Aku Pengguna Gmail Lokasi Madura Jatim

 
Gravatar rana said:
2008-03-02 11:55:57

bisa gaya buatnya

 
Gravatar suhendri said:
2008-04-19 14:53:07

daftar

 
Gravatar dinda dita said:
2009-03-02 15:44:24

aq mau daftar gmail gmana cara na ha

 
Gravatar NAYA said:
2009-05-16 23:09:03

hi

 
Gravatar NAYA said:
2009-05-16 23:10:07

hello gmana si cra nya daftar

 
Gravatar M.taufiq said:
2010-03-09 12:02:18

assd

 
Gravatar pjr rao said:
2010-03-30 17:06:17

cita ku padanya.

 
Gravatar farah said:
2010-08-27 10:22:13

xpaham r cmner nk wat ek

 
Gravatar gusti said:
2011-01-01 15:48:46

saya ingin mencari point blank

 
Gravatar hafizah nur adriana said:
2011-01-10 21:29:08

lo kita nak dahtar gmail macam mana??? kito not gmail tak paham tiru dalam bahasa malaysia kita nak gmail faham??

 
Gravatar Jhön said:
2011-10-27 00:25:22

Hm sye pn sushx nk dftr gmail.

 
Gravatar Nur Satiya said:
2012-04-29 13:51:44

saya suka sama flim sinetron tendangan si madun karena yusuf mahardika artis terfaforit .

 
Gravatar shilmhie said:
2012-06-09 20:04:07

saya suka afgan karena afgan ganteng

 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
URI
Your Comment (smaller size | larger size)
You may use <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> in your comment.